Weet waar uw geld heengaat

Als financieel adviseurs vinden wij het belangrijk dat u een gezonde financiële situatie nastreeft. Mensen die “financieel fit” zijn, zijn gelukkiger, is onderzocht. Dat houden wij altijd in beeld als u ons advies vraagt over uw financiële zaken zoals verzekeringen of hypotheek. Maar wat verstaan we nu precies onder een gezonde financiële huishouding? Bent u Financieel Fit genoeg?

Financieel Fit is weten hoe je als mens, als huishouden of als organisatie goed met je geld omgaat – nu en in de toekomst. Wie Financieel Fit is kan de volgende vragen met JA beantwoorden:

  • Weet u wat er binnenkomt en uitgaat qua geld?
  • Is uw inkomen en vermogen voldoende beschermd bij onverwachte gebeurtenissen?
  • Controleert u regelmatig of u kunt besparen op uw uitgaven?
  • Spaart u, en heeft u een financiële buffer van minimaal 7x uw maandsalaris?
  • Heeft u voldoende pensioeninkomen?

Vragen als deze stellen we in een adviesgesprek en vertalen we dan samen naar een verbeterplan. Nu kan het zo zijn dat u niet ieder jaar bij ons aan tafel zit. Daarom proberen we ook als u minder vaak bij ons op kantoor bent, u toch te voorzien van goeie tips om Financieel Fit te worden, via onze nieuwsbrief en website bijvoorbeeld. Op onze website plaatsen we elke maand nieuwe blogs plaatsen en bieden we diverse tests aan om uw financiële fitheid te toetsen of de veranderingen in uw leven door te vertalen naar noodzakelijke aanpassingen aan uw financiële producten.

Financieel Fitter met deze To Do lijst

1. Krijg financieel inzicht: check iedere maand uw lopende rekeningen, controleer waar uw geld naartoe gaat en krijg direct meer grip op uw geld. Af en toe optellen welk bedrag aan onnodige uitgaven is uitgegeven doet vaak wonderen voor toekomstige uitgaven.

2. Verzeker belangrijke risico’s: controleer hoe uw financiële situatie geborgd is bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid, overlijden of bijvoorbeeld brand- of inbraakschade.

3. Bespaar honderden euro’s per jaar: Regelmatig controleren of u kunt besparen blijkt een gemiddeld huishouden honderden euro’s per jaar besparing te kunnen opleveren.

4. Open een spaarrekening voor uw spaardoelen: Voor elk belangrijk spaardoel een aparte “spaarpot” creëren draagt bij aan het werkelijk realiseren van uw doelen.

5. Zorg voor voldoende pensioeninkomen: check of u uit gaat komen met het pensioen dat u nu opbouwt of dat u meer pensioeninkomen (of lagere lasten) nodig heeft.

Onafhankelijke dienstverlening

In onze dienstverlening vertaalt Financieel Fit zich in een gedrevenheid om de beste producten aan te bieden tegen een scherp tarief. De producten moeten vooral het best passend zijn bij uw situatie en wensen. We houden u op de hoogte van relevante wetswijzigingen en wijzigingen in uw financiële producten en de voorwaarden. We lossen schades graag snel en efficiënt op. En we vertalen ontwikkelingen in de politiek naar financiële gevolgen voor uw huishouden en producten. We zoeken altijd naar manieren om onze kennis met u te delen zodat u uw voordeel ermee kunt doen.

Is er iets veranderd in uw leven zoals woon-, werk- of gezinssituatie? Doe dan de korte ‘Financiële check bij levensveranderingen’ en ontvang direct financiële checklists.

We zien onze medewerkers als financiële coaches, die samen met u een route uitstippelen om uw financiële situatie te optimaliseren en uw financiële dromen te realiseren. U kunt hiervoor te allen tijde een afspraak met ons maken!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Rene Does

Rene Does

0299 47 49 90

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0299 47 49 90.


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *