Hypotheken zijn er in vele soorten en maten. Toch is er maar één hypotheek die voldoet aan de hoge normen van Struijs Financial Planning. En dat is een hypotheek die precies op uw persoonlijke situatie is toegesneden. Een oplossing die u als gegoten zit. En die flexibel genoeg is om indien nodig te worden aangepast. Struijs kan u helpen om die hypotheek te vinden. Waarbij alle valkuilen die zich kunnen voordoen zorgvuldig worden vermeden.

Hoeveel wilt u aan uw hypotheek uitgeven?

Allereerst bekijken we samen met u hoeveel u maximaal kunt lenen. Preciezer gezegd: hoeveel u maximaal aan woonlasten kunt en wilt uitgeven. Ook zetten we op een rijtje welke eigen middelen u tot uw beschikking heeft  en kijken we kritisch naar de bijkomende aankoopkosten. Bij dit alles proberen we ook zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele veranderingen in de toekomst.

Pas dan adviseren wij u over de meest geschikte hypotheekvorm en over de hypotheekverstrekker die u het beste past.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij dit alles kunt u rekenen op een volledig objectief advies. Want ook op hypotheekgebied is Struijs volstrekt onafhankelijk. Het enige dat telt, is de kwaliteit van het advies.

Financial planners van Struijs

Uiteraard zijn onze financial planners CFP gecertificeerd. Meer informatie hierover vindt u op www.ffp.nl.

Lees meer over Struijs en onze financial planners.