Het Stoplicht van Struijs Financial Planning

Ook op het gebied van verzekeringen doen we het bij Struijs Financial Planning anders dan alle anderen. Met unieke producten en werkmethoden. Een goed voorbeeld daarvan is ‘Stoplicht’, ons speciale risico-inventarisatiemodel voor de bedrijvenmarkt.

Met Stoplicht brengen wij alle risico’s allereerst nauwkeurig in kaart. Schade ten gevolge van bedrijfsstilstand, saneringskosten, rechtshulp, verzuim, pensioengeschillen en andere calamiteiten worden daardoor snel gesignaleerd en beoordeeld. Het Stoplicht model maakt het mogelijk om per bedrijfsrisico precies de juiste verzekeringsoplossing te kiezen. Via rode, oranje en groene signalen kunt u daarbij direct zien of er actie nodig is, welke actie de voorkeur verdient en of er snel moet worden ingegrepen. Dit uiteraard in nauwe samenspraak met onze adviseurs.

Ook kan het Stoplicht model worden ingezet voor een second opinion betreffende een verzekeringspakket. Deze service wordt u geheel kosteloos aangeboden door Struijs, ook als u nog niet behoort tot onze klantenkring.

Vraag hier uw Stoplicht analyse aan.

Maak een afspraak

Verzekeringen voor particulier, ondernemer en bedrijf

Bij Struijs kunt u terecht voor alle denkbare verzekeringen voor de particulier, de ondernemer en het bedrijf.

Verzekeringsadviseurs van Struijs

Uiteraard zijn onze verzekeringsadviseurs WFT gecertificeerd.

Lees hier meer over Struijs en onze verzekeringsadviseurs.